Klikke du ind på herauf.dk eller hærvig.dk og undrer dig over at du er havnet på laptus.dk?

Mit gamle webhotel udbyder, Surftown, er blevet opkøbt af Unoeuro som har andre services og desværre meget dyrere produkter. Jeg har derfor midlertidigt nedlagt de hjemmesider jeg ikke bruger aktivt og så henvise til laptus.dk hvor jeg vil samle informationen.

Jeg har endelig taget mig sammen til at lave en side, hvor man kan se de bondage reb og tilbehør jeg har som som jeg sælger af. De kan findes på siden: Knudepunkt1 shop

 

Knudepunkt1, Samlingstedet for bondageinteresserede i Aalborg, holder lørdagsreb d. 09-12-2017, naturligvis i en passende julet udgave :). Der er åbent fra kl 20. For dem der har lyst til fælles spisning kl 18 (sammenskud). Dem der har lyst til at være med til spisning skal lige kontakte knudepunkt1, så vi kan koordinere menuen med hvem tager hvad med. Det blivre årets hyggeligste aften.

Læs mere på : http://knudepunkt1.dk/loerdagsreb-jule-udgave/

 

Jeg har lagt et par workshops i kalenderen. En for begyndere, hvor man kan komme helt uden forudsætninger ud over lysten til at lære at binde. Den anden er for dem der har lært noget, men gerne vil have større oplevelser og kømme tættere på partneren når de binder.

 

Læs mere her:

Basic workshop: https://nedikroppen.dk/basic-bondage-workshop/

Kinbaku workshop: https://nedikroppen.dk/kinbaku-workshop/

Glæder mig til at se dig/jer.

 

Så får nordjylland endelig en bondageklub. Der er andre gode steder for bondage interesserede i Jylland, men ikke nord for Århus så derfor er det mig en glæde at kunne byde velkommen til bondage interesserede i lokalerne i Aalborg fra d. første Maj.

Jeg har længe følt at der var et behov for en klub i Aalborg og det har jeg så valgt selv at gøre noget ved :) Den kommende bondage klub kommer til at hedde knudepunkt1

Jeg ser frem til at se en masse nye og gamle venner i Aalborg.