Billionærer – og deres penge

Af:
Oprettet:
Seneste revision:

Der er nogle helt ufatteligt rige mennesker i verden og så vidt jeg ved har de alle selv tjent deres penge – eller i hvert fald selv skabt deres formue. Her tænker jeg på billionærer som Elron Musk, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos mf.

Rigdom til hvad?

Jeg har det egentligt helt fint med at de har skabt helt ufattelig rigdom til sig selv. Det der ærgrer mig er hvad de vælger at bruge deres rigdom på. Bevares, det er vel deres penge, så de bestemmer selv, men alligevel syntes jeg at der er plads til forbedring.

Elron Musk har en mission om at sende nogle udvalgte mennesker til Mars.

Billionærer

Tænk hvis han brugte hans kloge hoved og penge på at løse nogle af de miljø, energi, sociale eller sundhedsmæssige problemer vi har her på jorden i stedet?. Jeff Bezos er vel ikke stort bedre. På trods af de ufatteligt mange penge han har tjent på Amazon, så kan der ikke blive til fair løn og arbejdsforhold til de mange ansatte der arbejder for Amazon. Nææ han er jaloux på Elron Musk, så han kaster pengene efter rumraketter og satelitter. De burde se bare lidt efter Bill Gates, der trods alt har lavet en fond der uddeler penge og støtter forskellige projekter.

Fornuft?

Jeg mener… Der er presserende opgaver nok der kunne have gavn af flere ressourcer (og kloge hoveder). Jeg tænker nok mest på global opvarmning, hvor der kunne udvikles nogle reelle alternativer til fossile brændstoffer,

Andre relaterede indlæg

Hvis du sidder med en ting du ryster på hovedet over, syntes er helt gak eller andet så er du meget velkommen til at skrive om det her.

Skriv gerne en kommentar