Flow-Tv og/eller Streaming?

Af:
Oprettet:
Seneste revision:

Flow-tv

Der var engang hvor man kunne tænde fjernsynet og se Danmarks Radio’s TV-program. Så kunne man se det der lige var og ellers vente til det man gerne ville se, var programsat til. I dag kalder vi den form for tv for flow-tv. Der er siden kommet mange flere kanaler til som man kan vælge imellem.

Streaming

I dag er streaming den typiske måde at se tv på. Dvs. at de fleste faktisk stadig abonnerer på en eller anden form for tv pakke med et udvalg af flow tv-kanaler suppleret med mulighed for at se/leje film og evt. en eller flere streamingtjenester som Netflix, Disney+ eller HBO-Max, hvor man han se film og serier når det passer en.

flow-tv

Den eneste egentlige forskel er så at man henter indholdet over nettet fremfor via coax kabel evt. suppleret med mulighed for at se udsendelser fra i går og pause udsendelser, så man ser den forskudt. Man er dog stort set stadig nødt til at se udsendelserne når de kommer (eller senere).

Kaliffen anbefaler

Når man nu alligevel streamer indholdet, hvorfor f….. er de så stadig programsat med tidspunkter? Jeg mener at man skal organisere de klassiske flow-tv-kanaler som man gør på streamingtjenesterne, altså i stedet for at programsætte hvilke afsnit af serier der sendes, så smæk da hele serien op og lad kunderne selv vælge hvad de vil se hvornår. Så kan jeg binge “Salvage Hunters”, hvis jeg ellers syntes det er fedt, i stedet for at kunne se to afsnit på et fast forudbestemt tidspunkt, suk!

Individuelle og aktuelle programmer kunne så være en “serie” der hedder dagens tv, hvor dagens nyheder og de andre udsendelser er samlet, frit til at se når det kunne passe. Der skulle så naturligvis også være en “serie” til gårsdagens tv osv. Live-tv-programmer vil så naturligvis først være tilgængelige fra det tidspunkt hvor de går live.

tvguide.dk

Flere ting at ønske sig

De fleste tjenester har funktioner til at begrænse hvilket udvalg der vises, så man fx kan have profiler til børnene, som så ikke viser “voksent indhold”. Jeg savner den omvendte funktion: Der er kanaler og programmer nok at bladre igennem, så det kunne være fedt at jeg på min profil kunne frasortere alt indhold der har en rating under +12 eller de udsendelser der har label:børneprogram.

Andre relaterede indlæg eller links

Hvis du sidder med en ting du ryster på hovedet over, syntes er helt gak eller andet så er du meget velkommen til at skrive om det her.

Skriv gerne en kommentar