Kredits – ophavsrettigheder

Isnogood

Isnogood er en tegneserie skrevet af René Goscinny, som også har skrevet Asterix. Når jeg rundt omkring i diverse blogs referere til Kaliffen eller bruger vendingen “Jeg vil være Kalif i stedet for Kaliffen” så er det fra denne tegneserie jeg har formuleringen. Jeg har også tilladt mig at genbruge enkelte tegninger fra tegneserien, som jeg har fundet på nettet. Ophavsrettigheder til de tegninger tilhører naturligvis dem der måtte eje tegningerne.

Adobe Stock

De fleste illustrationer og billeder jeg bruger på siden, er købt fra Adobe Stock.

Pixabay

Der er enkelte illustrationer og billeder som er hentet fra pixabay, som er en side hvorfra man kan finde og bruge billeder frit. Man kan og bør naturligvis give donation til skaberen af billedet/illustrationen. Jeg har så vidt muligt bevaret link til skaberen på de enkelte billeder.

Copyright

Andre ophavsejere

Der er linket til illustrationer fra enkelte andre sider, eller anvendt billeder “lånt” fra andre sider. Jeg har i hvert enkelt tilfælde angivet hvor billedet og eller teksten stammer fra.

Hvis du har spørgsmål, mener at jeg har overtrådt nogle rettigheder, eller af andre årsager har brug for at kontakte mig, så kan du skrive en besked her.