Type af session:

En binde session - at blive bundet - kan være mange forskellige ting, alt efter lysten og formålet. Rebene spænder vidt og der er næsten uendelige muligheder for oplevelser. Nogle af mulighederne er:

 • Det stille meditative, hvor modellen¹ bliver pakket ind i rebene, ofte siddende eller liggende og får oplevelsen af indre ro, afslappethed og følelsen af at blive omfavnet og passet på.
 • Det smukke æstetiske hvor modellen bliver bundet i smukke mønstre og placeret i stillinger der er æstetiske og smukke. Det vil ofte være stående eller hængende frit i luften. Oplevelsen for modellen er ofte følelsen af frihed og afslappethed, der er ikke andet at gøre end at nyde det. kontrollen er sluppet.
 • Opvisning hvor modellen bliver bundet på en ofte fysisk udfordrende måde, bliver ophængt i fysisk udfordrende stillinger. Smukt at se på, da det bringer intense følelser frem i modellens ansigt og giver modellen følelsen af at være fri.
 • Intim erotisk leg hvor rebene bruges til at fremkalde forskellige følelser, gøre modellen seksuelt opstemt. Det kan spænde fra det blide til SM.
 • Terapeutisk hvor rebene giver modellen mulighed for at give slip, åbne op og få bearbejdet følelser, oplevelsen kan virke afslappende, helende og berigende. Jeg har gode erfaringer med personer der har ADHD. De oplever en ro og afslappethed i kroppen de ikke har kunne opnå på andre måder. 
 • Bondassage er en trantra inspireret kropsmassage hvor man bruger reb til at fixere og få modtageren til at give slip og nyde massagen.  
 • Par At blive bundet sammen med partneren eller en nær veninde? - oplevelse af at være helt tæt på en anden uden at kunne andet end at opleve det intense nærvær med en anden person.

 

Forløb af en session:

Første gang du kommer hos mig bruger vi noget tid på at snakke om dine ønsker, din baggrund, fysiske begrænsninger og hvad der ellers kan være relevant. Vi bruger også tiden på at komme lidt ind på hinanden, så jeg er knapt så fremmed. Vi får klarlagt hvilken type bondage vi skal lave og hvilke rammer der skal være om dette, fx. om du vil bindes påklædt eller uden / lidt tøj på. De næste gange behøver vi sikkert mindre tid på at snakke baggrund, end bruge tid på at snakke evaluering af sidste gang og hvad der er sket siden sidst.

Undervejs under sessionen er jeg naturligvs opmærksom på dine krops signaler, så forløbet kan ændres undervejs. Du har mulighed for at give signal, hvis der er noget der ikke føles godt eller du er utryg ved.

Efter bondagen snakker vi om oplevelsen og jeg sikrer at du er vel landet igen inden du bliver sluppet ud i hverdagen igen.

 

Historier

Jeg har nogle historier fra tidligere gæster, dem kan du læse her

 

 

 

 

 

 

 

Noter:

 1. Model er en navn for den der bliver bundet, andre betegnelser er: bunny, bindepartner, passiv part, no-no.

 Mine interesser og kompetencer indenfor kinbaku, tantra og fotografering giver mig mange glæder som jeg gerne vil bruge til at berige andre og tilbyder derfor følgende ydelser mod betaling:

 

Kinbaku

Fra Erotic in motion show

 • Privat undervisning kinbaku - japansk bondage på alle niveauer fra introduktion for nysgerrige til advanceret niveau.
 • Workshops afholdes også på alle niveauer, .
 • Opvisning, shows og demonstration af Kinbaku, Japansk bondage. Shows laves så de passer til dit event / anledning.
 • Bindeoplevelse - overvejer du at prøve at blive bundet? mærke hvad bondage kan give dig? Det kan være sensuelt, seksuelt, afstressende eller mediativt. læs mere her: 
 • Du kan læse historier om forskellige personers bindeoplevelser her

 

 

 

Fotografering

 • Foto sessions - Mangler du et godt billede af dig selv? lækkert, måske en smule erotisk eller frækt eller kunne du tænke dig billeder af din fetish eller seksuelle fantasi, fx billeder af dig i reb? Det er også muligt at få taget billeder af en binde session.
 • Foto redigering - Har du taget en masse gode billeder fra ferien eller anden begivenhed og gerne vil have det bedste ud af billederne så klarer jeg redigeringen, så billederne ser bedst mulig ud.
 • Læs mere om fotografering her

 

Kontakt mig for yderligere oplysninger.