Ego

Jeg er 50år og interesserer mig for reb og fotografering... meget endda, faktisk så meget at jeg har brugt 2-3 aftener om ugen på japansk bondage de sidste 6-7år.

Jeg har haft en fantasi om at binde kæresten til sengen lige så længe som jeg har været seksuel aktiv, men skulle være tæt på 40år før jeg var "moden" nok til at undersøge disse fantasier - få dem frem i lyset og se hvad de indeholdt. Dét startede en voldsom lidenskab som slet ikke er slukket. Jeg var så usædvanlig heldig at jeg meget hurtigt fik kontakt til nogle åbne og imødekommende mennesker som var villig til at hjælpe mig på vej. Yukinaga Max har lige siden været min læremester.

I 2010 åbnede Copenhagen Shibari dojo og jeg var på det første elev hold og blev siden instruktør og gradueret op til 4.kyu i Osada Ryu. Jeg har brugt 1000vis af timer i dojoen med skønne mennesker, lært uendeligt meget og fået masser af kontakter, inspiration og støtte gennem årene, men på et tidspunkt vokser man fra hinanden, så jeg er ikke længere en del af Copenhagen Shibari Dojo.

Jeg er medstifter af Kinbaku Lounge, som er arrangør af reb events, samt tilbyder forskellige reb, kinky eller foto relaterede aktiviteter.

Jeg fik mit første kamera som 10årig og var med det samme bidt af at fotografere og var i ungdomsårene særdeles aktiv som fotograf, men valgte elektronikken som fremtidig erhverv. Mange timer bag kameraet, kurser og workshops har givet mig en erfaring bag kameraet, som kombineret med min færden i reb, bdsm og fetish miljøerne giver mig mulighed for at få det bedste ud af folks ønsker om at få taget billeder af erotisk natur.

I dag tager jeg billeder i studie eller i naturlige omgivelser alt efter hvilken type billeder der ønskes. 

Jeg har længe været interesseret i tantra, troet på at det kunne give mig noget personligt, men også gøre mig bedre i min leg med reb. Jeg er endelig begyndt at udforske dette spændende univers og har fundet en spændende niche som jeg er begyndt at bruge aktivt: Bondassage - en kombination af massage og bondage - min tanke er at bondagen - det at blive bundet tvinger en til at give slip så man lettere kan give sig hen til at nyde massagen.

Jeg bor i Farum.