Baggrund:

Der er masser af gode fotografer, men hvis du ikke lige har lyst til at eksponere dine fantasier for hvem som helst og ikke gider samle hans kæbe op fra gulvet når du forklarer ham hvad du gerne vil have taget billeder af, så er det at jeg kan hjælpe. Jeg har været aktiv i BDSM og reb miljø i mange år og har et godt kendskab til fetish verdenen. Det betyder at jeg kan forstå din ønsker og få de rigtige billeder ud af det. Jeg kan inspirerer og bidrage positivt til et setup der indfrier dine ønsker om billeder.

Sessionen:

Når du/I kontakter mig for en aftale snakker vi om hvad det er for en type billeder du/I er interesserede i og får afklaret jeres forventninger og ønsker. Jeg udtænker så nogle mulige setups som kan give de nogle gode billeder i den stil der er ønsket. Dialogen mellem dig/jer og mig får ideerne og mulighederne til at passe sammen- Der kigges også på rekvisitter - hvad har jeg, har du/I og hvad kan skaffes, så setuppet bliver helt rigtigt. Jeg vil altid planlægge med flere forskellige setups, for at der kommer forskellige billeder ud af det. 

På dagen for fotograferingen bruger jeg masser af tid på at vi kommer godt ind på hinanden, den slags billeder jeg laver kræver at der er kemi og kommunikation mellem dig/jer og mig. Vi arbejder os igennem de planlagte senarier og kommer helt sikker på flere når vi først kommer igang og ofte viser det sig at de senarier vi kommer på undervejs som tingene udvikler sig, giver de fedeste billeder.

Redigering:

Efter fotograferingen læser jeg alle billederne ind på computeren, sletter alle de der ikke er gode og begynder derefter at udvælge de billeder der er potentiale i. De bliver justeret for lys og farve m.m. og dem præsenteres du/I for. De billeder du/I vælger som de bedste - samt dem jeg selv foretrækker vil så blive redigeret færdigt så de fremstår bedst muligt. Billederne bliver leveret i dropbox eller på dvd i fuld opløsning samt i computer skærm opløsning. Jeg gemmer billederne så senere ønsker til bearbejdning eller genoptryk er mulig. Jeg kan også få billederne lavet på tryk, lærred eller i bogform.

Pris:

Der regnes med en timepris på DKK400,- for foto sessionen og det er incl. den efterfølgende foto redigering. En fotosession tager typisk 2-3 timer. Den endelig pris aftales efter opgaven.