Fødslen – af denne blog

Af:
Oprettet:
Seneste revision:
Fyrværkeri

Ta da! Så fik jeg mig endelig taget sammen til at oprette denne blog. Det er noget jeg har fantaseret over længe, i mit hoved har jeg lavet rigtigt mange indlæg igennem tiden, så det var vel på tide at få oprettet en blog, så nogle af tankerne kan komme ud i verden. Fødslen har været let, så det kan undre at jeg ikke fik mig taget sammen tidligere :).

Det er jo så naturligvis en helt anden historie om der er nogle der gider læse mine skriverier og om de får noget ud af at læse :). Det er i hvert fald min ambition at – udover min egen lyst til at dele – dig der læser, får et smil på læben og måske reflekterer over emnet.

Da man jo kun har det sjov som man selv laver, så har jeg valgt en humoristisk tilgang, satire og sarkastisk. Det skal derfor ikke tages alt for alvorligt. Læs evt. her for mere om baggrunden for denne blog.

Indhold

Nu kan der jo skrives tykke bøger om det jeg ikke kan forstå eller ved – det er jo trods alt derfor jeg har lavet denne blog – for at dele min manglende forståelse af omverdenen med jer 🙂

Her på siden finder du min mening, tanker og spontane kommentarer til ting der sker i verden omkring mig – med et glimt i øjet naturligvis – Hvis jeg havde været Kalif i stedet for Kaliffen, så kunne jeg naturligvis bare ændre verden, så den blev et bedre sted, men det er jeg ikke (endnu), så til da vil jeg bare kommenterer på stort og småt. Det er altid godt at få luft for ens mening, når man nu ikke har magt til at ændre på tingene (selv).

Velkommen
Isnogood af René Goscinny
Isnogood af René Goscinny

De indlæg jeg skriver, vil blive løbende opdateret efterhånden som jeg får nye input eller falder over information jeg syntes der er relevant for det enkelte indlæg

Seneste indlæg

Hvis du sidder med en ting du ryster på hovedet over, syntes er helt gak eller andet så er du meget velkommen til at skrive om det her.

Skriv gerne en kommentar