Fleksibilitet på arbejdsmarkedet

Af:
Oprettet:
Seneste revision:

Hvordan kan det være at det forventes at butiksansatte, sygeplejersker og en masse andre faggrupper har arbejdstider der ligger døgnet rundt, men børnehaver, skoler osv. kun har åbent mellem 06 og 17?. Hvordan forventer regeringen at det skal hænge sammen?

“Staten” ser gerne at vi skal bruge mere offentlig transport, men det er helt umuligt at komme fra en oplands by søndag eftermiddag for at komme på arbejde. Vi mangler at se handling.

Fleksibilitet
Arbejdspress

Fleksibilitet

Det er som om at man med Arbejdspressden ene hånd kræver – eller i det mindste – forventer fleksibilitet, vi skal kunne arbejde døgnet rundt, alle ugens 7 dage og gerne være miljøbeviste og tage offentlig transport. Det ligger helt anderledes tungt med at skabe de forudsætninger der skal til for at det kan lade sig gøre?

Ja, ja, jeg tror godt jeg ved det, det handler om økonomi – eller det håber jeg da, da det ellers slet ikke giver mening. Om årsagen er økonomi eller total blindhed overfor sammenhæng ved jeg ikke, men personligt pisser det mig helt vildt af at få en opgave og så ikke få de redskaber der skal til for at løse opgaven.

Hvis du sidder med en ting du ryster på hovedet over, syntes er helt gak eller andet så er du meget velkommen til at skrive om det her.

Skriv gerne en kommentar