Kaliffen som millionær

Af:
Oprettet:
Seneste revision:

Hvis jeg var millionær….Det er hændt at jeg har spillet eurolotto, ikke fordi jeg tror jeg har nogen videre chance for at vinde, men for at kunne fantasere om hvad man skal bruge pengene til, hvis man vandt 500 millioner.

Kaliffen som millionær

Når der er afsat penge til pension, bolig og bil, samt lidt til snolder de næste år så er der vel brugt op til 50 millioner kroner. Hvis vi siger at der er 500 millioner i puljen, så er der altså 450 millioner tilbage.

Sankt Judas Fondet

Efter at have leget med forskellige måder at bruge 450 millioner på er jeg kommet frem til at jeg vil oprette et fond som investerer i opstartsvirksomheder, etablerede firmaer der mangler finansiering til nye ideer og forskningsprojekter. Focus skal naturligvis være på vedvarende energi, miljø og reduktion af forurening. Naturligvis skal der være plads til den gode idé, (næsten) uanset fagområde.

Sankt Judas

Fondet skal hedde Sankt Judas Fondet efter Sankt Judas, skytsengel for håbløse foretagender, altså ikke den anden judas – ham med sølvpengene :). Jeg føler mig meget overbevist om at jeg vil få mere fornøjelse af pengene på den måde. At kunne støtte forskellige projekter og måske kommer der noget godt ud af nogle af de støttede projekter. Hvor meget sjov kan man få ud af mars ekspeditioner, lyst yards og hvad ved jeg?

Fake News

Skulle der være nogle penge til overs der ikke er afsat, så kunne jeg godt tænke mig at oprette et “Center for Validering af information på nettet”. De kunne så undersøge rigtigheden af de postulater som influencere, politikere og andre med mange følgere kommer med.

Nu skal jeg så bare lige have fat i nogle milliarder, så jeg kan realisere idéen, men ellers er andre der skulle have nogle penge på kistebunden mere end velkommen til at låne ideen.

Andre relaterede indlæg

Skriv gerne en kommentar